Sări la conţinut
Tags

Transcendence

20 iulie 2014

Transcendence e un film usor, cu toate ca pleiada de actori celebrii ii orneaza genericul. Un film de urmarit daca altceva mai „consistent” nu este de vazut. Un geniu care lupta sa creeze o utopie. Ceea ce nu este credibil pentru mine, este capacitatea unei masini, a unui super computer, a unei inteligente ARTIFICIALE sa capete caracteristici umane si sa lase „sentimentele” sa intervina impotriva calcului rece, matematic. Acest aspect al filmului nu este credibil din punctul meu de vedere nici macar pentru un film science – fiction.

Chiar daca sfarsitul a fost un pic dezamagitor, filmul care m-a atras cu prima scena: intr-o lume aflata in pragul unei noi epoci de piatra, lipsita de curent si tehnologie, unul dintre personaje ne spune: „internetul trebuia sa faca lumea mai mica”. Conform scenariului a micsorat-o pana la implozie, lasand rasa umana sa culeaga resturile, sa o luam de la capat, poate de data asta pe un drum mai bun.

Nu este un film pentru care sa va schimbati planurile, dar daca nu aveti altceva de facut, ii puteti acorda doua ore din timpul vostru.

From → Generale

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: