Sări la conţinut

Paranoia

22 septembrie 2013

Paranoia-Movie-PosterParanoia, prezentă într-o măsură mai mare sau mai mică în noi toți, manifestându-se regulat sau sporadic, a ajuns și pe marele ecran. Un thriller amplasat în Marele Măr, în lumea marilor companii tehnologice, având ca erou un tânăr aruncat de soartă on the wrong side of the tracks (în cazul de față al râului) dar dotat cu o ambiție și inteligență (plus un fizic cum rar cred că întâlnești la un computer-wizz).

Poate eram eu într-o stare prea cinică când l-am vizionat, dar sentimentul cu care am ieșit din sală a fost acela că tocmai vizionasem un basm. O poveste cu doi uriași capabili să controleze și să strivească totul în jur dar pe care Făt-Frumos al nostru (și FBI-ul, un Deus ex machina ) îi trimite victorios în fața legii. O poveste care are toate elementele „care trebuie”: dorința de succes, trădare, o fată frumoasă doi nelegiuiți colosali și triumful dreptății la final. Toate lipite împreună în această peliculă care pe mine personal m-a dezamăgit. Poate așteptam mai multă substanță de la Gary Oldman și Harrison Ford.

Este un film pe care nu-l recomand, pueril, neînchegat și care dezamăgește pe tot parcursul celor 100 de minute ale sale.

Sursa imagine: en.wikipedia.org

From → Generale

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: