Sări la conţinut

Rețeta clasică

30 mai 2013

Procurorii de la DNA au furnizat și astăzi material pentru burtierele posturilor de știri din țara noastră. Sorin Alexandrescu, directorul general al Antena TV Group a fost reținut sub acuzația de șantaj. Se pare că el ar fi amenințat un om de afaceri cu dezvăluiri compromițătoare în cazul nesemnarii unui contract în condițiile impuse de el.

Există două posibilități în acest caz: fie domnul Alexandrescu și-a ales ca modele profesionale alte personaje din media despre care se zvonea că practică aceeași rețetă de a face bani – dar hoțul neprins, negustor cinstit -, fie este victima „războiului” dintre grupul de firme controlat de Dan Voiculescu și grupul RCS-RDS. Să fi primit domnul Teszari un ajutor important de la aliați? Înseamnă că patronul RCS are prieteni (sau mercenari) foarte puternici și bine plasați, dacă în apărarea intereselor sale a venit chiar „nava-amiral” a luptei pentru dreptate. „Nava” care are câteodată obiceiul de a nu se ghida după busola justiției ci după busola diverse interese de grup.

Oricare ar fi adevărul – că avem un șantajist sau o lovitură politică -, în ambele cazuri este aplicată o rețetă clasică.

From → Politice

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: