Sări la conţinut

Soare, vânt și praf

20 aprilie 2013

offroadAstăzi am avut parte de o plimbare foarte plăcută pe plaiuri dobrogene. Alături de cei de la Off-road în Dobrogea am pornit la ora nouă din Constanța și timp de două ore am colindat falezele din sud. Drumuri cu praf, pietriș și doar un strop de noroi. Am pornit pe asfalt până la Agigea, de unde, pe drumuri mai puțin prietenoase – dar nu dușmănoase – am mers până în Eforie Sud. Am ieșit din nou pe asfalt pentru câteva sute de metri pentru ca apoi, cu Forte drept ghid, să traversăm drumuri agricole până la malul mării.

Ruta aleasă a fost chiar pe malul mării, pe un drum din beton si lat de o mașină, un fel de faleză. Pe alocuri, natura și neglijența oamenilor își spuneau cuvântul, drumul fiind rupt și forțându-ne să urcăm pe falezele înalte pentru a ocoli porțiunile respective. Năvoade, bărci trase pe plajă, alge, o mare agitată și acel îmbătător miros al Mării Negre. Toate aceste elemente au completat discret și fericit ziua de azi.

În Costinești, după poza de grup ( a mașinilor) de la epavă, mi-am luat la revedere și am pornit înapoi spre București, cu zgomotul noroiului uscat desprizându-se de pe cauciucuri drept soundtrack.

Mulțumiri celor de la  Off-Road în Dobrogea, care mi-au fost ghizi în această scurtă escapadă.

Reclame

From → Generale

One Comment
  1. artistu permalink

    Deci incepi sa ii simti limitele „jucariei”. Iti doresc ca pe viitor sa incepi sa o si repari pe „mandretea ta motorizata”! – 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: