Sări la conţinut

Eternul motor

17 noiembrie 2012

Încă o zi, încă un discurs. De când și-a regăsit glasul, Președintele a ținut să se adreseze poporului de trei ori în ultima săptămână. Pe diverse probleme, cu diverse observații, cu critici și dojeni. Președintele-jucător este iar în ring. Scopul principal din spatele acestor apariții este unul electoral. Poate, poate se va mai zdruncina din capitalul electoral al USL. Poate, poate alianța-fantomă ARD va mai căpăta câteva procente, pe seama „eternului” lider.

Este de așteptat să mai vedem astfel de ieșiri la rampă. Este de așteptat să mai auzim declarații belicoase dinspre Cotroceni. Rafale de calomni, dezinformare și minciuni vor mai zbura, prin intermediul portavocilor prezindețiale. Este de așteptat ca sub aparenta acceptare a coabitării să se ascundă oferte otrăvite către unul sau altul din liderii USL.

Într-adevar se vede că este campanie electorală și vechea locomotivă portocalie a ieși să pună în mișcare, cât mai poate, garnitura ARD.

From → Politice

One Comment
  1. Cu Blaga la conducere ….drum bun in jos ARD…ahh am uitat de Ustoriul si Ceapa aliantei: Horia Neamtu Codreanu si Tovarasul Ungureanu.

    Pacat ca Traian Basescu putea iesi din politic cu un pic de credibilitate de lider. Ultimele aceste sfortari de Tatuc il pune in raftul istoriei cu Ion Iliescu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: